Life Files of...


Wednesday, June 10, 2009

// PRIMEUR: Mad Men nu al online te bekijken

Leuk nieuws: vandaag hebben we een heus primeurtje!
De Amerikaanse successerie Mad Men klinkt je vast al bekend in de oren. Deze met prijzen overladen tv-hit over de New Yorkse reclamewereld in de jaren zestig komt (eindelijk) naar Nederland. Op 17 juni kan je eerst bij de VARA op Nederland 2 de ‘making of…’ zien en vervolgens gaat het dan op 24 juni echt van start.. Maar dat is niet de primeur.

Wij hebben het voor elkaar gekregen (en trust me, dat was niet eenvoudig) als Afdeling Nieuwe Media om de eerste aflevering van Mad Men vanaf vandaag twee weken lang gratis aan te bieden via madmen.vara.nl. Integraal, geen reclame en met ondertiteling!
En om het nog mooier te maken; de gehele aflevering mag je ook gratis meenemen en embedden op je eigen site of op je profielpagina’s (mocht je dat willen):


Het was wel een stap te ver om vervolgens alle afleveringen aan te bieden, maar wie weet lukt dat de volgende keer. Als extra hebben we de komende weken wel op madmen.vara.nl webonly video’s van Bekende Nederlanders die idolaat zijn van Mad Men. De eerste video is met schrijver Kluun:

 


En dat Mad Men verslavend werkt kan ik onderstrepen, ik zit al weer in seizoen 2.
Dus kijken!

Gepubliceerd door Edwin Valent
Permalink
Volgende: / Tokyo Vorige: / Radio Kassa - Uitzending 38

Reageer ook...

Commenting is not available in this weblog entry.