Life Files of...


Sunday, June 20, 2010

// VARA Gids 2.0

De papieren versie van de VARA Gids is al jaren houvast voor liefhebbers van ‘t ‘betere buizen’. Vanaf deze zomer helpt de VARA Gids jou ook digitaal om geen parels van de nationale en internationale tv-zenders te missen. Hoe? Lees ff mee.

// De Avondeditie
Elke werkdag maakt de redactie van de VARA Gids een filmpje met alle TV-tips. Binnen twee minuten weet je dan precies waar je ‘s avonds naar toe moet zappen. Voorbeeldje:


// UPC kijktips
Heb je thuis UPC, dan kan je vanaf nu hun EPG gebruiken om VARA Gids tips te krijgen! Meer info hier.

// iPhone
Met de VARA Gids iPhone App kun je op elk gewenst moment bekijken wat er op televisie komt. Sla vervolgens je favoriete programma’s op en krijg een herinnering als deze programma’s uitgezonden worden. Natuurlijk geeft de VARA Gids app ook tips en kun je in één oogopslag zien wat er op primetime te zien is. Verder kun je snel de VARA Gids-live-tweets in één handige lijst zien. Je downloadt ‘m hier.

// Widget
Dit alles kun je ook bekijken via de nieuwe VARA Gids-widget, die je op je Hyvespagina, eigen website of op je blog kunt plaatsen. Je vindt de widget hier. In de widget krijg je er ook het beste fragment van gisteravond bij kado.

// Twitter
En dan de live-dienst. Elke avond loodst iemand van de VARA Gids Redactie je live, via twitter, door de avond heen. Nooit meer iets missen dus, als je abonneert op de VARA Gids Twitterdienst.

Tuurlijk heb je naast al dit ‘geweld’ ook de gebruikelijke ‘ouderwetse’ zaken zoals de site, de digitale gids en de nieuwsbrief.

Gepubliceerd door Edwin Valent
Permalink
Volgende: / Radio Kassa - Uitzending 77 Vorige: / Kobenhavn 2010

Reageer ook...

Commenting is not available in this weblog entry.