Life Files of...


Wednesday, October 15, 2008

// Radio Kassa - Uitzending 8

Deze week doe ik mijn rubriekje niet live vanuit de NOS Studio in Hilversum, maar gaan we echt digitaal. Ik kan namelijk niet in Hilversum zijn en dan biedt Skype altijd uitkomst. Ben benieuwd of de verbinding goed genoeg is om digitaal naast Felix te kruipen en mijn verhaal tot een goed eind te brengen. Maak het mee om 16.15 uur in Radio Kassa op Radio 1.

Allereerst zal ik kort stilstaan bij het feit dat Skype nu (eindelijk) ook voor de iPod en iPhone beschikbaar is. Dit kan via het gratis programma Fring. Overigens is Skype allang beschikbaar voor alle mobieltjes die Windows Mobile of Symbian hebben draaien.

Als de verbinding dan nog niet verbroken is zal ik het hebben over ‘Elmo live’. De opvolger van de Tickle Me Elmo (video 1, video 2, video 3) heeft 12 jaar op zich laten wachten, en zal waarschijnlijk net zo immens populair worden. De Elmo Live lacht niet alleen, hij kan bewegen, moppen tappen, dansen en wat al niet meer. De poppen die gisteren in de verkoop zijn gegaan zijn inmiddels uitverkocht, dus mocht je zo’n ding onder de kerstboom willen hebben, bestel ‘m dan maar snel (60 dollar per pop)...

Vervolgens zal ik kort stilstaan bij het bericht dat YouTube complete seizoenen van Beverly Hills 90210, McGyver, Star Trek en The Young & The Restless gaat uitzenden.
En omdat we het dan toch over tv op internet hebben, sta ik kort stil bij het nieuwe initiatief Startyourstation.com. Daar kan je dmv simpel gereedschap je eigen kanaal opzetten, Kane en Tiesto gingen je al voor…

NB de uitzending van Radio Kassa vind je kort na 16.30 uur hier.
Alleen mijn rubriek hoor je hier.

UPDATE: Skype roelt + zo ziet radio maken eruit vanachter een keukentafel…

Gepubliceerd door Edwin Valent
Permalink
Volgende: / Sling.com concurrent voor Hulu & Joost? Vorige: / Ernst-Paul Hasselbach

Reageer ook...

Commenting is not available in this weblog entry.