Life Files of...


Wednesday, September 03, 2008

// Radio Kassa - uitzending 2

Zonet had ik het in de wekelijkse mediarubriek van Radio Kassa (op Radio 1 - 16.20-16.30 uur) over de volgende onderwerpen:
- Amerikaanse tv-zenders zetten tegenwoordig (bijna) alles online, af en toe zelfs in HD-kwaliteit. Probleem is dat deze websites alleen toegankelijk zijn voor mensen die zich in Amerika bevinden. Je kan deze blokkade met Hotspot Shield omzeilen… Hiermee trakteer je jezelf op een avondje Amerikaanse TV!
- Google Chrome: vandaag lanceert Google zijn eigen webbrowser, Chrome genaamd. PC-gebruikers kunnen hier de beta-versie downloaden (Linux en Apple mensen moeten nog even geduld hebben). En hier lees je meer over de lancering.

NB De uitzending terugluisteren kan hier. Wil je alleen mijn rubriekje horen? Klik hier.

 

Gepubliceerd door Edwin Valent
Permalink
Volgende: / Geen Uitzending Gemist?! Vorige: / Interview Emerce
.(JavaScript must be enabled to view this email address)  op  09/03  om  08:03 PM

Hoorde het vanmiddag in de auto. Leuk! Vooral de tip voor Hotspot Shield lijkt interessant. Bij de uitzendingen van de BBC op internet loop je namelijk tegen een soortgelijk probleem aan. Alleen zal dat denk ik nog steeds niet werken, aangezien er een vpn met een amerikaans adres wordt opgebouwd. Maar wellicht is er een engelse aanbieder?

In elk geval: bedankt voor de tip!

.(JavaScript must be enabled to view this email address)  op  09/03  om  08:12 PM

Mijn ervaring vanaf mijn MacBook is dat je voor NBC (en waarschijnlijk andere zenders) de time zone instelling op een US instelling moet zetten d.w.z. EDT of CDT. Ik denk dat NBC een extra validatie doet op je de informatie in je browser sessie.

Overigens werkt http://www.hulu.com wel altijd, maar die heeft niet alles/altijd.

Overigens wel jammer dat je weer van die onzin reklame voor je kieze krijgt bij gebruik van HotSpot Shield, maar goed. Dat bedrijvn denken dat je ook maar een cent gaat uitgeven bij dergelijke opdringerig gedrag. Maar goed ik koop ook niet bij TelSell

.(JavaScript must be enabled to view this email address)  op  09/04  om  07:24 AM

@Mark: voor de Engelse sites ben ik inderdaad nog niet iets tegengekomen
@Bart: goeie inderdaad, NBC doet een extra check en ik denk dat jouw ervaring inderdaad de juiste is.

Pagina 1 van 1 pagina('s)

Reageer ook...

Commenting is not available in this weblog entry.