Life Files of...


Wednesday, November 26, 2008

// Radio Kassa - Uitzending 14

Ik ben de griep te boven en vandaag dus weer in Radio Kassa met mijn mediarubriekje… niet op locatie, maar weer eens een keer via Skype. Laten we hopen dat de verbinding net zo goed is als de vorige keer toen Skype uitkomst bood. En deze keer presenteert Deborah Blekkenhorst Radio Kassa (Simone is ziek en Felix kon niet).
Deborah ken je natuurlijk van Consumenten TV  waar ze met veel enthousiasme programma’s presenteert. Hartstikke leuk dat zij vandaag de radio doet.

Dus als Skype het woord wil verspreiden, dan ga ik de volgende onderwerpen behandelen om 16.15 uur op Radio 1:

- Mybiggestcomplaint.com: Deze site is in het leven geroepen om een plek te bieden waar mensen kunnen klagen over alles wat ze maar willen. Dus een site die helpt om mensen een stem te geven, een vuist te maken of in ieder geval om van je hart geen moordkuil te maken;
- Boombench: een witte tuinbank die bestaat uit boxen, subwoofers, een bassshaker en waarmee muziek af te spelen is vanaf je mobiel, je mp3speler, je stereo of wat dan ook. Bluetooth compatible (zie filmpje onder deze post)
- Sinterklaas: de Goedheiligman uit Patara is weer in het land. Deze weldoener zorgt voor plezier en geluk, maar op zijn beurt ook voor stress, want er moeten wel weer rijmpjes op tafel komen. Om deze bijkomende pijn wat te verzachten hier enkele oplossingen om deze stress te voorkomen:
1) op 5 december is er op Radio 2, van 6.00 uur tot 19.00 uur ‘s avonds, weer de Sinterklaasrijmservice
2) Rijmhulp.nl
3) Sinterklaasgedichten.com
4) Sinterklaasgedichten.net
5) Rijmpiet.nl
- En natuurlijk de VARA widgets (zie post hieronder)

En zoals beloofd: de BOOMBENCH-video:

NB de uitzending van Radio Kassa vind je kort na 16.30 uur hier.

Gepubliceerd door Edwin Valent
Permalink
Volgende: / Bitgravity Vorige: / VARA.nl & DWDD widgets live

Reageer ook...

Commenting is not available in this weblog entry.