Life Files of...


Wednesday, June 17, 2009

// Radio Kassa - Uitzending 39

Vandaag praat ik om 16.20 uur op Radio 1 over een anonieme bittorrent-client, Runpee, twitteren op je commodore 64 en natuurlijk is er een gadget van de week:

- Bittorrent is de manier om grote bestanden zoals films, muziek, games en software binnen te halen. Niet voor niets dat het internetverkeer voornamelijk bestaat uit torrentverkeer. Alleen zijn de huidige torrent-clients niet anoniem. Maar nu is er Bit Blinder, een anonieme surf en torrent client die net in private beta is gelanceerd;
- Runpee is hilarisch en eigenlijk ook best handig. Deze site geeft namelijk aan, voor een beperkt aantal films, wanneer je in de film naar het toilet kan gaan en voor hoe lang. Bij terugkomst vertelt hij dan in een paar zinnen wat je gemist hebt…
- Twitteren op je Commodore 64. De Belg Van den Brande legt uit hoe je dat doet
- Gadget van de week: je huisdieren op afstand voederen en kijken of ze het ook daadwerkelijk op eten. Voor 300 dollar kan je het op je eigen huisdier uitproberen.

De uitzending van Radio Kassa vind je kort na 16.30 uur hier.

Gepubliceerd door Edwin Valent
Permalink
Volgende: / Hatebreed @ Melkweg Vorige: / Vanavond Suicidal Tendencies @ Melkweg
.(JavaScript must be enabled to view this email address)  op  06/18  om  07:49 AM

In de uitzending 39 over o.a. Bittorrent werd meerdere keren gezegd dat het gebruik van bittorrent illegaal is. Dit is niet waar. Het kan zijn dat men niet legale gegevens via bittorrent verstuurt maar bittorrent wordt ook heel veel gebruikt om legale bestanden te versturen. Voorbeeld van legaal gebruik is o.a. Nasa, OpenOffice, Linux enz.

Naar mijn mening werd de luisteraar dus niet goed ingelicht.

Verder leuk programma, luister elke week.

groet, Ge

p.s. probeer iets minder “eh, eh, eh, eh” te gebruiken.

Pagina 1 van 1 pagina('s)

Reageer ook...

Commenting is not available in this weblog entry.