Life Files of...


Sunday, August 31, 2008

// PULLAH.com - ecohip!

Hulde voor deze dag! Waarom? Vandaag is mijn geliefde succesvol live gegaan met haar website PULLAH.com. Een website met eco-hippe kleding, accessoires en speelgoed voor babies en kids. Om deze livegang luister bij te zetten hebben we vandaag een meer dan geslaagde openingsborrel gehad in Loods 6. Grote opkomst en erg leuk om te zien dat iedereen zo laaiend enthousiast is over iets wat een jaar geleden als idee begon. Linda heeft namelijk voor PULLAH.com de mooiste merken geselecteerd die op een eerlijke, pure manier werken. Alles is fairtrade (de makers zijn volwassen, krijgen een eerlijk loon en werken onder goede omstandigheden) en van gerecycled of natuurlijk materiaal (katoen, zijde, wol of bamboe, zo mogelijk ecologisch geproduceerd) gemaakt. Bovenal is alles ontzettend mooi en harstikke hip! Dus zit je in de doelgroep of zoek je cadeaus (er is namelijk ook een cadeau-service) moet je echt even rondsurfen op PULLAH.com.
Vind je er nu niks van je gading, schrijf je dan in op de nieuwsbrief en blijf up to date over alles wat PULLAH aangaat.
NB Dutchcowgirls waren er als de kippen bij! Respect!

Gepubliceerd door Edwin Valent
Permalink
Volgende: / VARA Flashplayer sneakpreview Vorige: / Crossmedia Zomercaf
.(JavaScript must be enabled to view this email address)  op  09/01  om  09:09 AM

Ziet er goed uit! We hebben bij kixx-online.nl wel gemerkt dat klanten het belangrijk vinden om een grote foto te kunnen bekijken, deze foto’s zijn wel redelijk klein. Slim gebruik van flashintro als widget smile.

.(JavaScript must be enabled to view this email address)  op  09/02  om  10:23 AM

Hey Han, goeie tip!
En indeed, Kixx-online ziet er super uit.

Pagina 1 van 1 pagina('s)

Reageer ook...

Commenting is not available in this weblog entry.