Life Files of...


Wednesday, December 01, 2010

// Kinderen voor Kinderen 3D

::: Persbericht :::

VARA voegt 3D toe aan Kinderen voor Kinderen karaoke:
ZING EN DANS MEE MET APEN, DOLFIJNEN EN BODYGUARDS

Kinderen voor Kinderen karaoke is sinds de start in 2008 een groot succes. Duizenden kinderen zingen mee met de liedjes van het populaire kinderkoor. Kinderen kunnen de liedjes opnemen, hun videoclip op de site plaatsen en de clip doorsturen naar vriendjes, vriendinnetjes en familie. Aan vijf populaire nummers zijn nu 3D video’s toegevoegd. Meezingende kinderen begeven zich nu daarom in een wereld vol meedansende apen, bodyguards en smilies!

Zingen met apen op een onbewoond eiland, swingen met een smiley op een buitenspeelplek en meedoen met bodyguards in een discotheek. Aan de vijf populairste nummers zijn 3D-animaties toevoegd: Op een onbewoond eiland, Lachen is gezond, Buitenspelen, Dolfijn en Spotlight, camera, microfoon. De apen, bodyguards en andere figuren dansen mee met de liedjes. Het zijn eenvoudige bewegingen, die makkelijk nagedaan kunnen worden door de bezoekertjes.

Edwin Valent, hoofd VARA Nieuwe Media: “De 3D video’s zijn een eerste stap in de verrijking van Kinderen voor Kinderen karaoke. Een proces dat we in gang hebben gezet omdat dit User Generated Content platform nu al ruim twee jaar vele fans heeft. Begin 2011 volgen nog enkele toevoegingen: motion detection en augmented reality. Door het maken van een beweging of het gebruiken van een speciale marker kunnen de bezoekers dan animaties oproepen die in hun video te zien zullen zijn. En ook zullen we meer en meer nummers nog leuker maken door er 3D video’s aan toe te voegen. Zo belonen we de duizenden kinderen die dagelijks op de site komen meezingen voor hun enthousiasme en trouwe bezoek.”


Kijk voor meer informatie op kinderenvoorkinderen.nl/karaoke

Gepubliceerd door Edwin Valent
Permalink
Volgende: / Endemol en Foursquare maken samen TV Vorige: / De Gids FM - Uitzending 95

Reageer ook...

Commenting is not available in this weblog entry.