Life Files of...


Wednesday, November 10, 2010

// Hoogste bereik ooit binnen VARA-domein

Vet!

== Persbericht ==

Record aantal bezoekers voor VARA-sites in jubilieumweek

Tijdens de week waarin de VARA haar 85-jarig jubileum vierde, noteerden de sites binnen het VARA netwerk een record aantal bezoekers. Meer dan 1.7 miljoen unieke bezoekers zorgden voor meer dan zes miljoen pageviews. De online herhalingen van ‘De Wereld Draait Door’ waren daarnaast in de maand oktober het meest bekeken op http://www.uitzendinggemist.nl.

Voor de jubileumweek is er, naast de reguliere goedbezochte sites zoals dwdd.vara.nl, kassa.vara.nl, pauwenwitteman.vara.nl, giel.vara.nl en sites van Kinderen voor Kinderen en Joop.nl, een aparte site opgezet voor alle activiteiten rondom het 85-jarig bestaan. Zo kon er op 85jaar.vara.nl worden gestemd op de panelleden voor de speciale uitzending van ‘Het Lagerhuis’, kon er gestemd worden op de beste jingle uit de geschiedenis van de VARA en is er een game waarbij fragmenten in de juiste tijdslijn geplaatst moeten worden. Daarnaast is er informatie over alle speciale uitzendingen en zijn er fragmenten terug te zien.

‘De Wereld Draait Door’ was met 513.126 starts het best bekeken programma van UitzendingGemist in de maand oktober. Dit naast de ruim 50.000 livestreams die er via dwdd.vara.nl zijn bekeken. Deze site is de best bezochte site binnen het VARA netwerk en heeft een ongekende groei laten zien: ten opzichte van twee jaar terug is aantal unieke bezoekers per week (bijna 450.000) verdertigvoudigd.

============

Gepubliceerd door Edwin Valent
Permalink
Volgende: / NBA player - Ter leering ende vermaeck Vorige: / De Giel-app is live - Download 'm nu!

Reageer ook...

Commenting is not available in this weblog entry.