Life Files of...


Thursday, September 02, 2010

// Primeur: het nieuwe VARA seizoen

Zoals altijd bij het begin van een nieuw seizoen, waren de afgelopen weken hectisch en heavy; maar dat heeft (en allemaal op tijd!!) alleen maar mooie resultaten opgeleverd.

In vogelvlucht wil ik jullie snel bijpraten en laten zien wat er deze week aan digitale projecten is gelanceerd door VARA Nieuwe Media:

// Pauw & Witteman
- Compleet nieuwe site voor Pauw & Witteman
- Via deze site kan je dit seizoen elke werkdag live meekijken en direct via Facebook met je vrienden (over de uitzending) praten.

// Uitgesproken
- Een flink en gecompliceerd project met mooi resultaat: uitgesproken.vara.nl (inclusief de centrale site die we gemaakt hebben: uitgesproken.nl)
- Leuk om erbij te vermelden is dat je tijdens VARA Uitgesproken op de site live kan meekijken en via twitter ook direct kan meepraten met presentator Jan Tromp.

// De Gids
Felix Meurders presenteert vanaf 6 september elke werkdag het nieuwe radioprogramma De Gids tussen 11 en 12 uur.
Leuke feature is hier onder andere de integratie van Google Maps voor het nieuws uit de wereld…
(Op woensdag zal ik overigens ook wekelijks act de prescence geven - 11.45 uur)

// Madiwodo.nl
Zie hier

// De Wereld Draait Door
De website is helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. En De Muziek Draait Door is uitgebreid. En ook voor DWDD geldt: vanaf maandag kan je elke werkdag live meekijken en direct via Facebook met je vrienden (over de uitzending) praten.

// TV-Lab

Deze week loopt zoals je misschien weet op N3 het TV-lab. We hebben daar mooie programma’s bij zitten waarvan je hier alles terug kan vinden.

// Kassa
En komende zaterdag kent Kassa de primeur. Op kassa.vara.nl kan je namelijk ook wekelijks live meepraten (via twitter) met de uitzending en wordt het geintegreerd in de uitzending.
Doe komende zaterdag dus ff mee op kassa.vara.nl.

// MadMen
Tot slot nog een aardigheidje: seizoen 3 van Madmen is nog lang niet te zien op tv. Maar de eerste aflevering kan je hier (tot 7 september) al online bekijken:

Dit alles is bewerkstelligd door een stel digitale toppers die een paar weken niet geslapen hebben. Veel respect voor deze bevlogenheid en kunde waarmee dit in een (te) korte tijd uit de grond is gestampt. Chapeau en big props aan de hele afdeling zeg ik dan!!!

Gepubliceerd door Edwin Valent
Permalink
Volgende: / DeGids.fm - Uitzending 85 Vorige: / Sneak Peek: Giel applicatie op iTunes en Android

Reageer ook...

Commenting is not available in this weblog entry.