Life Files of...


Wednesday, March 12, 2008

// Flash Driven TV Experience

De NBA’ers van de Seattle Sonics hebben hun site vernieuwd en claimen hiermee de eerste (professionele) sportclub te zijn die een compleet flash gedreven site heeft. Zij denken met deze (zware) site een echte tv belevenis te kunnen bieden en hun ‘merk’ veel beter te kunnen laden. ?It is a much more immersive and high fidelity experience? zoals de makers, Cypress Consulting, het verwoorden.
Nogal hoogdravend vind ik, want zo schokkend en uniek is het niet. Neemt niet weg dat deze manier van presenteren in de toekomst veel vaker gaat voorkomen. Het is beeldend en “rijker”. Eigenlijk heb je meer het idee dat je naar interactieve televisie kijkt, dan dat je het gevoel hebt over een website te surfen. Zoiets werkt nu ook omdat broadband steeds meer gemeengoed wordt. Niet voor niets dat Nike het merk Jordan al jaren precies op een soortgelijke manier neerzet… (Iets doen en iets claimen blijken wederom twee verschillende dingen te zijn.)

Gepubliceerd door Edwin Valent
Permalink
Volgende: / Virtual Fitness Vorige: / RSS binnenhalen op je site
.(JavaScript must be enabled to view this email address)  op  03/20  om  12:47 PM

Als basketbalfan wacht ik natuurlijk liever op Gunnin’ For That #1 Spot, een docu van Adam Horovitz - u weet wel, die van de beastie boys - die deze zomer verschijnt:

http://www.gunninmovie.com/

In tegenstelling tot de sonics-site is de gunnin-site een nogal statisch geheel, maar inhoudelijk is de docu hopelijk wel beeldend en rijk wink

Pagina 1 van 1 pagina('s)

Reageer ook...

Commenting is not available in this weblog entry.