Life Files of...


Friday, May 21, 2010

// En we zijn live: De Muziek Draait Door!

Vers van de pers: we zijn net een paar minuten live met de nieuwe site De Muziek Draait Door. Je weet nu wat je te doen staat: luisteren, kijken, playlist maken en delen via Facebook, Twitter of Hyves!
En natuurlijk ook ff mijn playlist checken.

//Persbericht

Het indrukwekkende poppodium voor Nederlandse bands en artiesten in ‘De Wereld Draait Door’ kent vanaf vandaag een digitale versie dwdd.vara.nl/demuziekdraaitdoor. Deze website biedt alle optredens uit drie seizoenen van ‘De Wereld Draait Door’. Later dit jaar zullen alle vijf seizoenen beschikbaar zijn. Naast de TV-optredens zijn er ook nog niet eerder vertoonde opnames, zoals de warming-ups en toegiften van de artiesten, te vinden.

Eén van de functionaliteiten op dwdd.vara.nl/demuziekdraaitdoor is de mogelijkheid om playlists te maken en te bewaren, af te spelen en te delen met andere muziekliefhebbers. Verder krijgt de bezoeker een intieme inkijk in de muzieksmaak van DWDD-prominenten via de favoriete playlists, die te bekijken en te beluisteren zijn op de website, waaronder die van Matthijs van Nieuwkerk en Nico Dijkshoorn.

Edwin Valent, hoofd Nieuwe Media: “Met deze website brengen we DWDD’s liefde voor muziek van tv naar het web. Niet alleen in volledigheid, exclusiviteit en hoge videokwaliteit, maar we hebben er ook voor gezorgd dat ieder zijn favorieten kan bewaren en delen. Dus doe als Matthijs en de andere DWDD-gezichten; maak een eigen playlist en laat het iedereen horen!”

Giel Beelen, DJ en tafelheer: “DWDD en ik delen onze passie voor nieuwe muziek. Het is mooi dat alles nu bij elkaar staat op een site!”

Gepubliceerd door Edwin Valent
Permalink
Volgende: / Radio Kassa - Uitzending 76 Vorige: / Sneak Peek: De Muziek Draait Door

Reageer ook...

Commenting is not available in this weblog entry.