Life Files of...


Wednesday, February 13, 2013

// De PLUS familie is compleet: Veronica+

Vanaf vandaag is de PLUS familie helemaal compleet; want nu heeft ook Veronica een eigen tweede scherm.
Download ‘m voor je foon of tablet (Apple :: Android) of doe elke avond mee via de webversie.

:: Persbericht ::


Zenderbrede tweede schermen SBS Broadcasting compleet met lancering Veronica+
Veronica activeert haar kijkers

Na de introductie van SBS6+ en Net5+ voor de bijbehorende televisiezenders kon Veronica natuurlijk niet achterblijven. Met Veronica+ maakt SBS Broadcasting haar unieke zenderbrede tweede scherm propositie compleet. Een relaxed avondje onderuit gezakt Veronica kijken zal nooit meer hetzelfde zijn.

Elke avond, bij al je favoriete Veronica programma’s, gedurende het hele jaar: Veronica laat je simpelweg niet meer los! Laat je meeslepen met de bizarre koopjes in Storage Wars waarbij je thuis vanaf de bank mee kunt bieden en alvast de uitkomst van die aflevering kunt voorspellen. Of maak bij de wekelijkse Dikke Dinsdag Film kans op minstens zulke vette prijzen door je kennis te testen tijdens de interactieve filmquiz. Zet je creativiteit in om de dagelijkse screenshots van komedies als The Big Bang Theory en Two and a Half Men te voorzien van je eigen komische ondertitel en deel je hersenspinsels direct op social. Want met de geïntegreerde social media functionaliteiten houd je gemakkelijk al je vrienden op de hoogte, en zij jou. Daarnaast check je de tweetstream voor meer informatie over het programma van dat moment en de sterren uit je favoriete serie.

De tweede schermen die sinds september bij SBS6 en sinds begin februari bij Net5 worden aangeboden zijn bij elkaar inmiddels al meer dan 180.000 keer gedownload in de verschillende app-stores en worden door minstens zoveel kijkers gebruikt via de toegankelijke webvariant.

Edwin Valent, creatief directeur SBS: “Het compleet maken van onze reeks tweede schermen is niet zomaar de volgende stap binnen de uitrol van onze full media formatstrategie waarmee we SBS Broadcasting transformeren van een tv bedrijf naar een full media bedrijf. Het is in deze tijd juist de ultieme tool om de dialoog aan te gaan met de jongere generatie. Een generatie die is opgegroeid met computers, mobiele devices en onbeperkte internettoegang en als geen ander weet wat ze wil. Zij vinden razendsnel hun weg over allerlei verschillende (digitale) platformen en zijn hierdoor van cruciaal belang voor de richting die we met Veronica op digitaal vlak op gaan. We hopen hen hiermee niet alleen meerwaarde te bieden tijdens hun televisieavond, maar we hopen hierdoor ook met hen in contact te blijven en aan te blijven voelen waar zij behoefte aan hebben”.

Veronica+ is beschikbaar voor iPhone, iPad, Android smartphones en tablets. Uiteraard is het tweede scherm ook te gebruiken voor alle kijkers die niet over een smartphone of tablet beschikken. Zo hoeven ook de wat minder ‘mobiel minded’ Veronica-kijkers geen moment te missen van de beloofde rijkere kijkervaring.

Gepubliceerd door Edwin Valent
Permalink
Volgende: / New @ SBS Vorige: / Net5+ het tweede scherm voor Net5

Reageer ook...

Commenting is not available in this weblog entry.