Life Files of...


Friday, September 24, 2010

// Blikvoer.tv wint Prix Italia

Wat een geweldig nieuws zeg: vanochtend hebben we als VARA Nieuwe Media de prestigieuze Prix Italia gewonnen in de categorie ‘Best International Website’. De internationale jury (waarin leden zaten vanuit Korea tot aan Duitsland) was het unaniem eens en vond Blikvoer.tv op alle fronten de beste. Vooral de subtiele geïntegreerdheid van alle media werd geroemd.

Het is mooi om te zien dat een door onszelf bedacht concept, ontsproten in januari 2008, nu is verworden tot een internationaal erkend mediaformat. Een format dat begon als een website, groeide tot een community en door allerlei samenwerkingen nu zelfs terug te vinden is als tv-programma, radio-rubriek en levendig digitaal platform.

Grote dank aan het team dat dit mogelijk maakte en er dagelijks dedicated mee bezig is. Great work! Oftewel, props to: Glenda, Tjeerd, Thecla, Suzanne, Giel, Danielle en de rest van VARA Nieuwe Media.


——
:: Persbericht:

VARA’S BLIKVOER.TV WINT PRIX ITALIA IN DE CATEGORIE WEB

Met trots delen wij u mee dat de VARA een prestigieuze Prix Italia heeft gewonnen. Blikvoer.TV, een crossmediaal concept van de afdeling Nieuwe Media, heeft de jury overtuigd met een geïntegreerd en vooruitstrevend mediaformat en is daarvoor beloond met de 1ste prijs in de categorie Web (User Generated Content).


De Prix Italia is de oudste en meest prestigieuze internationale mediaprijs en wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste websites, radio- en televisieprogramma’s.

Over Blikvoer.tv
Blikvoer startte als online debatportaal voor jongeren waar op een vooruitstrevende manier, via video, met elkaar wordt gediscussieerd. Revolutionair, omdat dit digitale concept uiteindelijk een televisieprogramma is geworden. En innovatief, omdat alle communicatietechnieken van de toekomst erin zijn verwerkt. Zo was Blikvoer wereldwijd het eerste televisieprogramma waarin Twitter live geïntegreerd werd. Sinds begin 2010 is Blikvoer wekelijks te zien op NL3 en te horen op 3fm als onderdeel van Nachtegiel met Giel Beelen.

Ga naar www.blikvoer.tv voor meer informatie.
——

Gepubliceerd door Edwin Valent
Permalink
Volgende: / KRS-One @ Melkweg Vorige: / Schaken en spijkerbroeken - Branded Content
.(JavaScript must be enabled to view this email address)  op  09/24  om  02:19 PM

Voor het hele team: gefeliciteerd!

.(JavaScript must be enabled to view this email address)  op  09/26  om  03:49 PM

thanx m.

Pagina 1 van 1 pagina('s)

Reageer ook...

Commenting is not available in this weblog entry.